Ti küldtétek

“Abszolút szervezett és profi a kivitelezése, az anyukák érezhetik, hogy komoly módszertan és    rendkívül precíz felkészülés van mögötte. Mindezek mellett pedig szórakoztató a gyerekeknek és anyukáknak egyaránt, tökéletes kikapcsolódás. Azt gondolom, hogy     bennünket a sok hangszerrel és a bábozással fogott meg, na és persze Marcsi (a foglalkozásvezetőnk) kedvességével és szeretetével.” (Judit)

Meg is találtuk, amit kerestünk, s talán még ennél is többet. Gyermekeim kezdettől fogva szívesen, szeretettel látogatják a Kerekítő foglalkozásokat, élvezik a zenés, hangszeres, ritmusos dalocskákat, mondókákat, játékokat, s mivel kedvüket lelik benne, ez otthon is folytatódik. Marcsinak köszönhetően Kerekítő Manó szép lassan belopta magát az életünkbe. J Lett egy saját kis Kerekítő Manónk, aki mondhatom, sokat van köztünk. Ha kell, felvidít; ha kell, megvigasztal; de sokszor ott van velünk utazás közben; az asztalnál, mikor nem olyan jó az étvágy és segít azt meghozni; vagy nagyobbik lányom éppen Marcsi szerepét felöltve Kerekítő foglalkozást tart a családnak furulyával és ritmushangszerekkel (a maga módján 😉 ). De nem utolsó sorban rengeteg ötletet ad otthonra is, ha csak játszani, mondókázni, vagy cirógatni szeretnénk gyermekeinket. Az elmúlt évben volt szerencsénk részt venni a nyári táborban is, ami igazi jó hangulatú, családi rendezvény volt. Teljes mértékben a gyerekek igényeihez szabva, pici baba és óvodás egyaránt megtalálta a kedvére valót.

Jó szívvel ajánlom a Kerekítő foglalkozást, s a vezető személyében Marcsit mindenkinek, aki szívesen menne gyermekével közösségbe, de fontosak számára az értékek, a zene, a ritmus, a játékok, az állandó kapcsolat a babával, s nem utolsó sorban a kedves és barátságos légkör, ami Marcsi foglalkozásain vár bennünket! (Anikó)

Abszolút szervezett és profi a kivitelezése, az anyukák érezhetik, hogy komoly módszertan és    rendkívül precíz felkészülés van mögötte. Mindezek mellett pedig szórakoztató a gyerekeknek és anyukáknak egyaránt, tökéletes kikapcsolódás. Azt gondolom, hogy     bennünket a sok hangszerrel és a bábozással fogott meg, na és persze Marcsi (a foglalkozásvezetőnk) kedvességével és szeretetével.” (Judit)

Kerekítő Manóval és Marcsival gyermekeim által ismerkedtem meg, ugyanis születésük után egy olyan közösséget, foglalkozást kerestem számukra, ami érdekes lehet már egy pici babának is; a gyermek érzelmi és értelmi fejlődését egyaránt elősegíti; zenei, de egyben játékos, s nem utolsó sorban feltölti a kicsit és az anyukát egyaránt.

Jó hangulatú, vidám foglalkozás, ahol a mindig aktuális ünnepet, jeles napot meg lehet élni, megismerkedünk a különböző néphagyományokkal! A legjobb rész, amikor hangszerrel kísért dalokat énekelünk es mondókákat mondunk! Gyerekek kedvence pedig Kerekítő Manó, aki a mindennapokban is sokszor szóba kerül! Nem utolsó sorban pedig az anyukáknak is jó kikapcsolódás! ☺️ (S.Judit)

Egy éve,hogy elkezdtünk Kerekítőzni Zentével! Izgultam,új közösség-friss anyuka…de nagyon nagy szükségem volt már rá,hogy kimozduljunk, és legyen valami programunk,legalább egy héten egyszer! Nem tudtam mire számítsak…de nagyon szuper volt!A foglalkozások nagyon jót tettek a lelkünknek és a kapcsolatunknak! Csak mi voltunk,gondtalanul..és játszottunk,nevettünk,fejlődtünk!🙂Marcsi nagyon kedves,közvetlen.Jól kezeli a kicsiket,és az anyukákat is!🙂😊😉 Egy új világot ismerhettünk meg Zentével, Marcsi és Kerekítő Manó jóvoltából! Amit nagyon szépen köszönök!😊🙂!” (Anita)

Ikres anyukaként (koraszültöttségük okán méginkább) fontosnak tartottam babáim fejlesztését, melybe a testin kívül a szellemi is ugyanannyira beletartozott. 6 hónapos koruktól jártunk óvodakezdésig és azóta is vissza-vissza látogatunk egy-egy eseményre. A Kerekítőnek is köszönhetően lányaim viszonylag korán (2 éves koruk előtt) és tisztán (3,5 éves koruk óta beszédhiba nélkül) kezdtek beszéli és életünk fontos részét képezik a mondókák és dalok. Legkedvesebb emlékem 1,5 éves korukból való, amikor a fürdőkádban “Pista bácsi fűrészel”-t játszottak egymáson” (Betti)

“Bár még csak 16 hónapja vagyok Anya, arra azért rájöttem, hogy vannak borzalmas napok. Amikor a Kerekítőn vagyunk kislányommal viszont minden jó. Szeretem, hogy ott együtt vagyunk és mindenki elfelejti azt, hogy az egy rossz nap.Ott tényleg csak a gyerekekért vagyunk és nem kell máson agyalni” (Niki)

“Köszönjük az egészet, amit teszel a gyerkőcökért! Varázslatos!!!Legalábbis a kislányomat folyamatosan elbűvölöd!!! ” (Annamária)